Celkem v bazaru 37051 inzerátů, za posledních 24 hodin přidáno 2760 nových .

4 tipy pro výběr nábytku do restaurace nebo kavárny

Vlastnit restauraci nebo kavárnu a zařídit si ji přesně podle vlastních představ patří mezi velmi oblíbené sny. Některé se povede splnit s obrovským úspěchem a jiné bohužel končí nezdarem. Pro budoucí úspěch je důležité správně sladit všechny klíčové kroky týkající se vybavení i funkčního zařízení nového podniku. V tomto článku najdete několik praktických rad, které vám pomohou.

Promyslete si styl svého podniku

Ještě předtím, než se pustíte do nákupu vybavení, promyslete si, jak by měl váš podnik vypadat. Připravte si základní koncepci, na které to budete celé stavět. Chcete ladit restauraci spíše do moderního provedení, či vsadíte na domáckou útulnost? Snažte se vymyslet něco svým způsobem originálního, co může přitáhnout nové zákazníky, a vy se odlišíte od konkurence. Po vytvoření základní představy se pusťte do hledání toho správného nábytku.

Profesionální vybavení restaurace

Každé pořádné vybavení restaurace by mělo být nejenom pěkné, ale zároveň musí splňovat nezbytné požadavky týkající se hygieny a bezpečnosti. Z toho důvodu je nejlepší vybírat takové kusy nábytku, které jsou přímo určené pro restaurační nebo kavárenský provoz, kdy máte jistotu, že vše bude v pořádku.

Útulně zařízená kavárna

Příjemně zařízená kavárna, kde se hosté cítí dobře, je základním kamenem úspěchu. Vhodně zvolené barové stoly, židle a další vybavení v kombinaci s drobnými dekoracemi a ostatními prvky má tvořit propracovanou souhru. Nebojte se vsadit na originalitu. Prohlédněte si dostatek inspirace a zvolte ty nejlepší jídelní sestavy perfektně ladící k celému podniku.

Ušetřete nákupem nábytku přes internet

Vybavit celou restauraci a kavárnu najednou není žádná legrace a celé se to projeví hlavně na pořádném náporu na finanční rozpočet. Každá příležitost, jak ušetřit bez ztrát na kvalitě vybavení je vítaná. Jednou z cest je nákup na internetu ve velkém obchodu, kde mají výhodné ceny a pestrý sortiment.